OFICIAL Aceasta este noua siglă a lui Dinamo


Dinamo intră de astăzi într-o nouă eră. Cele 5 comisii (fanii, legendele clubului, programul DDB-ul, jucătorii+membrii staff-ului și cei de la marketing) au ales împreună noua siglă.

Comunicatul clubului

Procesul de vot pentru noua emblemă a clubului nostru s-a încheiat astăzi, 14 mai 2022, chiar în ziua în care Dinamo București aniversează 74 de ani în fotbalul românesc, doar în prima ligă.
Cea mai frumoasă propunere venită din partea fanilor a fost votată!
Mulțumim pentru susținere tuturor celor cinci comisii formate pentru alegerea noului logo, suporteri, legende ale clubului, DDB, cei mai importanți jucători, antrenori ai grupelor de juniori și reprezentanți de marketing ai clubului!
Urmează stilizarea și realizarea manualului de brand, urmând ca după ultimul meci oficial din această ediție de campionat, returul barajului pentru menținerea în prima ligă, să prezentăm noua siglă cu care clubul Dinamo București se va prezenta în sezon următor.
Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul competițional 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale, în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului.
14 mai 2022
Dinamo 1948
Aici e Dinamo!” – se arată în comunicatul clubului

Citește și:

Noaptea Muzeelor 2022. Ce poți vizita gratuit în Capitală și în împrejurimi

-->
Previous Salvarea de la retrogradare sau dezastrul
Next Ion Țiriac îl ironizează pe Mircea Lucescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.