OFICIAL A semnat ”Regele”. Cine este cel mai nou transfer al lui Dinamo


Dinamo se mișcă extraordinar de bine pe piața transferurilor după venirea lui Mircea Rednic. Ultimul adus la Dinamo este Simon Zenke, al cărui nume se traduce ”rege”.

”Mijlocașul nigerian Simon Zenke Terwase este, de astăzi, noul jucător al clubului din Ștefan cel Mare.
Ultima oară la Tubize (Belgia), Simon Zenke a jucat în prima ligă a campionatului francez pentru Strasbourg și Nancy și a mai evoluat în Turcia pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor.
Născut pe 24 decembrie 1988, Simon Zenke a efectuat vizita medicală la INMS și s-a alăturat lotului dinamovist pentru prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Mircea Rednic.

28 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron.

30 de goluri a marcat Zenke în competițiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă și 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor.

51 de partide în toate competițiile din Franța (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franței și Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg și Nancy. A înscris trei goluri.

30 de ani va împlini Zenke luna viitoare, pe 24 decembrie.”, se arată pe site-ul lui Dinamo.

Citește și:

Anunț oficial. De când revine Lobonț în fotbalul românesc

-->
Previous EXCLUSIV Când va intra primul buldozer pe stadionul Dinamo
Next A fost dorit de Dinamo, dar a semnat astăzi cu FC Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *