OFICIAL A semnat. Dinamo s-a întărit la mijlocul terenul


Dinamo s-a întărit astăzi la mijlocul terenului cu un mijlocaș care va juca abia după pauza de iarnă.

”FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Ioan Filip la clubul din Ștefan cel Mare.

Ultima oară la Debrecen, în Ungaria, Ioan Filip (29 de ani) este campion al României cu două echipe, Oțelul Galați (2010-2011) și Viitorul Constanța (2016-2017), și a mai câștigat Supercupa României, în 2011, în tricoul gălățenilor.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.

29 de ani a împlinit Ioan Filip pe 20 mai. Născut la Criștioru de Jos, în județul Bihor, Ioan Filip și-a început cariera la juniorii clubului FC Bihor, a evoluat pentru divizionara secundă între 2008 și 2010 și a mai jucat pentru Oțelul Galați (2010-2014), Petrolul Ploiești (2014-2015), Viitorul Constanța (2015-2016) și Debrecen (2016-2018).

145 de meciuri și 5 goluri a adunat Ioan Filip în Liga 1 pentru Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și Viitorul Constanța. În Liga 2 a înscris 3 goluri în 54 de jocuri pentru FC Bihor.

43 de jocuri are Ioan Filip pentru Debrecen în prima ligă a campionatului din Ungaria. A mai jucat 5 meciuri în Cupa Ungariei.

6 partide a jucat Ioan Filip în Liga Campionilor, toate din postura de titular cu Oțelul Galați, în dublele întâlniri cu Manchester United, Benfica Lisabona și FC Basel. Cu Viitorul a jucat o partidă în Europa League împotriva belgienilor de la Gent”, anunță site-ul oficial al ”câinilor”.

Citește și:

Rednic intră în concurență cu FCSB pentru un atacant de clasă: „Îi facem o ofertă mai bună”

-->
Previous SUPER OFERTĂ pentru jucători: ”Vă dau 1 milion de euro pe loc dacă faceți asta”
Next Amendă record după beția din Croația pentru Filip. Ce șanse mai are să rămânâ la Split

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *