Ofertă oficială din Turcia pentru Sorescu


Deian Sorescu (23 de ani) ar fi putut ajunge în Turcia. Gaziantep l-a ofertat pe căpitanul lui Dinamo, dar propunerea a fost respinsă, anunță GSP.

Deian Sorescu continuă să atragă interesul echipelor din străinătate. Principalul produs de export al dinamoviștilor, care se poate lăuda cu un început de sezon foarte bun, a fost ofertat recent de o echipă din Turcia.

Este vorba despre Gaziantep, transmit sursele GSP.ro. Fosta echipă a lui Marius Șumudică a oferit în jur de 600.000 euro pentru Sorescu, dar propunerea a fost respinsă de șefii clubului din Ștefan cel Mare.

Oferta a fost refuzată de către oficialii dinamoviștilor, iar Sorescu nu va pleaca pentru mai puțin de un milion de euro.

Jucătorul de bandă, care a debutat recent la echipa națională, a fost dorit luna trecută și de Legia Varșovia, campioana Poloniei. Iată cum arăta propunerea polonezilor, care a fost respinsă de Dinamo:

Suma de transfer: 350.000 de euro, plus TVA, achitată în două rate: 225.000 până la 30 iunie 2021 și 125.000 până la 31 ianuarie 2022 (a doua rată va fi accelerată și va fi achitată până la 30 septembrie 2021, dacă Legia se va califica în grupele Champions League sau Europa League)
Bonus de 50.000 de euro, plus TVA, pentru următoarele condiții:

– Legia câștiga campionatul pe durata contractului jucătorului cu echipa
– jucătorul evoluează cel puțin 50% din meciurile pe care Legia le dispută în campionat
– fotbalistul e legitimat la Legia și eligibl să evolueze până la finalul sezonului
*suma suplimentară este plafonată la 150.000E.

După ultimul meci al lui Dinamo, pierdut cu 0-1 în fața celor de la FCU Craiova, Sorescu a mărturisit că își dorește să plece: „Nu știu cât voi mai rezista, eu nu mai suport, toate se sparg în capul nostru!”

Citetse și:

CTP, vehement cu Ana Maria Popescu: ”Tupeu mahala. Ar putea face carieră în politica dâmbovițeană”

-->
Previous Declarația impresarului lui Anton după decizia comisiei
Next Ofertă din golf pentru Anton

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *