Ofertă oficială de la FCSB pentru Deian Sorescu


-->
Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Deian Sorescu (23 de ani) la FCSB. Dinamo a refuzat-o, dar este deschisă la negocieri.

După plecarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray și informațiile privind un posibil transfer al căpitanului Florin Tănase, Edi Iordănescu a cerut întăriri. Gigi Becali este dispus să îi satisfacă toate dorințele și a făcut o ofertă oficială pentru achiziția lui Deian Sorescu, cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo.

Propunerea inițială de 750.000 de euro a fost refuzată, dar „câinii” sunt dispuși la negocieri. Conform informațiilor Gazetei, Sorescu are o hârtie conform căreia poate pleca în schimbul sumei de 800.000 de euro + TVA.

„E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți clel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi.

E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, Mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat aseară. Oferta este de 750.000 de euro.

Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Citește și:

Ludovic Orban spune că e sărac lipit: ”În contul personal nu prea am găsit nimic”

Previous Unde va merge Anton după despărțirea de Dinamo
Next O nouă declarație a lui Mureșan: „Mai sunt ceva discuții”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *