Ofertă neașteptată din Europa pentru Contra


Cosmin Contra n-a dat încă niciun răspuns în privința semnării unei prelungiri a contractului care expiră la finalul acestui sezon. Antrenorul lui Dinamo este dorit cu insistenţă în Cipru, la una dintre echipele mari de acolo, APOEL Nicosia, club la care a ajuns un spaniol cu putere de convingere, anunță Digi Sport.

Chiar dacă salariul este unul mult mai atractiv decât la Dinamo, Contra ezită încă se dea un răspuns afirmativ insistenţelor venite din partea spaniolului Juan Jose Lorenzo, fost în conducerile cluburilor Osasuna, Valladolid şi chiar Real Madrid. El a devenit director sportiv la APOEL, club care în ultima perioadă a prins trei participări în grupele UEFA Champions League, în care o dată a ajuns până în sferturile competiţiei regină la nivel de cluburi în Europa.

Managerul lui Contra are tatonări cu mai multe grupări, dar dinamoviştii şi ciprioţii sunt singurii care au avansat concret termenii înţelegerii.

Principalul punct asupra căruia nu se înţeleg Cosmin Contra şi Ionuţ Negoiţă este cel al investiţiilor la baza de pregătire. Antrenorul solicită o sală de forţă utilată la cel mai inalt nivel, terenuri de antrenament refăcute şi un confort mai mare pentru jucători la Săftica. Numai că investiţia, una importantă, ar putea fi pierdută de Negoiţă ştiut fiind că terenul de la Săftica este considerat punct cheie în dosarul penal legat de ieşirea din insolvenţă a lui Dinamo. Cum anchetatorii îi acuză pe „câinii roşii” că ar fi omis din acte posesia asupra bazei, măsluind astfel cifrele, ei se tem de pierderea procesului. Anchetatorii pretind că ar fi fost ascunse active de 18 milioane de lei, adică peste 4 milioane de euro.

Previous Șumudică: ”Cred că Dinamo ne bate”
Next Totul despre biletele pentru meciul cu Astra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *