Ofertă de 400.000 pentru Deian Sorescu


Transferul lui Deian Sorescu poate fi colacul de salvare pentru Dinamo. Clubul are nevoie urgentă de bani, în special pentru a achita salariile jucătorilor.

Impresarul lui Diego Fabbrini, Florin Manea, îi sfătuiește pe dinamoviști să-l vândă pe Sorescu, mai ales că acesta are și ofertă.

„Plătești 400.000 de euro și poți rezolva problema cu transferurile. De unde acești bani? Păi, Dinamo are o ofertă clară pentru un jucător. Ar fi o ofertă concretă pe numele lui Sorescu, dar cei de acolo nu vor să-l dea pe acești bani.

Este o ofertă concretă. Banii încasați s-ar duce apoi la FIFA.

Nu ajung banii, dar situația poate fi diferită. După ce dai cei 400.000 de euro, ei pot face recurs la TAS și pot plăti banii doar pe lunile în care acei jucători nu au avut angajament.

Pentru că sunt și câțiva care și-au găsit repede echipe după ce s-au despărțit de Dinamo”, a mai spus Manea, la Digi Sport.

Impresarul a vorbit și despre situația jucătorului său, Diego Fabbrini.

„Noi am avut o discuție în iarnă, când putea să meargă la CFR Cluj. N-au vrut să-l lase să plece și i-au mai prelungit contract pentru încă un an. Le-am spus că n-au bani să-l plătească, să-l lase să plece, și iată că n-au avut bani. El nu poate să plece acum la nicio echipă din România, din cauza insolvenței, dar la FIFA se eliberează imediat.

El va trebui să părăsească România, nu poate juca la altă echipă de aici fără acordul lui Dinamo. Are o ofertă concretă din Turcia, mai așteptăm din Italia și mai există o variantă în Grecia. Dinamo se alege cu faptul că a jucat Fabbrini acolo, scapă doar de viitoarele salarii”, a spus Manea, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Citește și:

Ante Puljic, reacție nervoasă: „Să vedem cu cine începeți campionatul”

-->
Previous Ante Puljic, reacție nervoasă: „Să vedem cu cine începeți campionatul”
Next Ultimele acțiuni ale lui Nicolae Badea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *