Ofertă de 400.000 de euro pentru un titular de la Dinamo


Dinamo nu se vinde, dar jucătorii nu duc lipsă de oferte. Giovanni Becali i-a transmis lui Negoiță că are o ofertă de 400.000 de euro pentru Ricardo Grigore, dar PCH a blocat mutarea.

”Nu suntem de acord să mai vindem tinerii de viitor ai clubului pe bani puțini! L-ai lăsat pe Ciobi să plece pe 150.000 de euro. Nu vrem să plece și Ricardo pe bani puțini. Prețul lui în acest moment este de un milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Doar așa suntem de acord să plece”, a fost mesajul suporterilor, conform Prosport.

Negoiță a acceptat doleanța fanilor, dar le-a transmis că sunt obligați în această situație să facă în continuare rost de bani pentru a achita datoriile către Stat, după ce baza de la Săftica a fost pusă gaj.

Suma de care este necesar urgent se ridică undeva la 220.000 de euro. PCH ar avea la dispoziție în jur de 100.000 de euro în acest moment, bani strânși din cotizații. O sursă serioasă de finanțare ar putea fi și directorul sportiv, Ionel Dănciulescu. Acesta s-a arătat dispus să împrumute Dinamo cu 50.000 de euro, cu condiția să primească garanția că împrumutul va fi returnat din prima tranșă a drepturilor de televizare din sezonul 2020/2021.

Citește și:

Măsuri de siguranță după redeschiderea teraselor

Previous 1 iunie vine cu schimbări la Dinamo: ”Să începeți campionatul în liniște”
Next Dinamo se vinde. 500.000 de euro virați imediat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *