Ofertă de 1,4 milioane pentru Sorescu


La câteva zile după ce Legia Varșovia a ratat transferul lui Deian Sorescu (24 de ani), Cristian Cernodolea, omul care a intermediat negocierile dintre Dinamo și campioana Poloniei, a oferit detalii de la tratative.

„Clienții noștri au trimis pe adresa clubului Dinamo o ofertă oficială consistentă pentru Deian Sorescu. Vorbim de o sumă care cu bonusuri putea atinge 1,4 milioane de euro, iar discuțiile s-au întins până în ultima zi de mercato. Există un progres semnificativ în nivelul de profesionalism arătat de Dinamo în negocieri de la venirea domnului Mureșan, în comparație cu luna iunie.

Din păcate, am rămas cu impresia că și în cazul în care pretențiile lui Dinamo erau satisfăcute în totalitate, șansele să fi obținut acordul administratorului judiciar pentru un transfer în această vară erau minime. Am auzit speculațiile (n.r. cu privire la faptul că administratorul judiciar ar încasa 6% din transfer dacă se face în iarnă), dar nu doresc să comentez.

Nu am fi surprinși dacă Sorescu ar ajunge chiar la FCSB. Important e ca Dinamo să încaseze o sumă semnificativă care să ajute la salvarea clubului, fotbalul românesc are nevoie de acest simbol”, a spus Cernodolea pentru GSP.ro.

Citește și:

Gestul lui Bonetti după moartea lui Ivan Patzaichin

-->
Previous Gabi Torje, extrem de sincer la conferință
Next Gestul lui Bonetti după moartea lui Ivan Patzaichin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.