Obligați să se opună planului de reorganizare


Speranța noilor acționari este că va trece noul plan de reorganizare al clubului pentru a putea scăpa din mare parte din datoriile care trebuie achitate pentru ca să fie un club curat.

Noul plan de reorganizare, al 3-lea, al lui Dinamo ar reduce datoriile de la 7,4 milioane de euro la aproximativ două milioane de euro, iar cei ce ar urma să piardă cel mai mult sunt cei înscriși la categoria „chirografari”.

Cei care conform planului inițial de reorganizare ar fi trebuit să-și primească banii în 2024. La categoria chirografari, printre altele, se numără și CS Dinamo, scrie gsp.ro.

Fiind o instituție publică, clubul sportiv, cu care gruparea de fotbal este în relații amicale, va fi nevoit să facă orice demers legal pentru a respinge noul plan de reorganizare! Întrucât este înscris la masa credală cu 199.467,70 de lei, aproximativ 41.000 de euro, bani pe care trebuie să-i recupereze. Sau să facă tot ce poate pentru a-i recupera.

Mai sunt și alte societăți de stat acolo, la „chirografari”, cu datorii totale de aproximativ 6.000 de lei, care vor urma aceiași pași legali, este vorba de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR) și Administrarea Domeniului Public.

Citește și:

Sfântul Porfirie Kavsokalivitul: ”Inima saltă de bucurie”

Previous George Simion despre Dinamo: ”Trebuie să verific”
Next Jucătorul care vrea la Dinamo: ”Cea mai mare bucurie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *