Obiectivul lui Bonetti + perioada pe care a semnat


Dario Bonetti a semnat aseară cu Dinamo, iar în această dimineață a fost prezentat și oficial. Acesta a condus deja și primul antrenament.

Playsport anunță că obiectivul italianului nu este acela de a salva echipa de la retrogradare, căci Iuliu Mureșan nu a fost de acord cu acest lucru. Informațiile Playsport spun că italianul are drept obiectiv clasarea pe unul din primele 10 locuri ale ierarhiei din Liga 1, ceea ce înseamnă că, teoretic vorbind, o salvare la retrogradare la baraj nu ar însemna îndeplinirea obiectivului pentru noul antrenor al roș-albilor. Ceea ce e mai mult decât ciudat, în contextul în care nu se știe exact ce jucători va avea la dispoziție tehnicianul, care tocmai a semnat, mai ales că Liga 1 debutează chiar în această săptămână.

Bonetti e la la treilea mandat pe banca lui Dinamo, după experiențele din 2009 și 2012. La ultima dintre ele a câștigat Cupa României, învingând în finală Rapid cu 1-0. A fost penultimul trofeul intrat în palmaresul clubului, ultimul fiind Cupa Ligii în 2017.

Citește și:

Mesajul lui Ante Puljic după plecarea de la Dinamo

-->
Previous Mesajul lui Ante Puljic după plecarea de la Dinamo
Next Iuliu Mureșan: ”N-a avut nicio pretenție exagerată"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *