Obiectivul ascuns stabilit de șefii lui Dinamo


Ahmed Bani este unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai lui Dinamo. În vârstă de numai 19 ani, mijlocașul ofensiv face parte din lotul „câinilor” deja de 3 sezoane. Iar în această stagiune a bifat nu mai puțin de 16 meciuri în toate competițiile, reușind și o pasă decisivă.

El a început titular acest sezon sub comandat lui Dario Bonetti, atunci când Dinamo avea interdicție la transferuri, impusă de către FIFA. Ba chiar a și reușit să facă și câteva meciuri destul de bune în startul stagiunii, în victoriile cu FC Voluntari și Academica Clinceni.

Însă, odată cu venirea lui Mircea Rednic la Dinamo, Ahmed Bani a fost tras pe „linie moartă”. El a bifat din ce în ce mai puține minute și chiar a și fost „umilit” de fostul antrenor în meciul de pe teren propriu contra celor de la FCU Craiova.

Potrivit ProSport, internaționalul U20 al României este unul dintre preferații lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu. Astfel, cei doi i-ar fi cerut noului antrenor al echipei alb-roșii să mizeze mai mult pe serviciile sale de la reluarea campionatului.

În acest sens, Stoican chiar ar fi dat asigurări că va miza mai mult pe fotbaliștii români ai lui Dinamo. Inclusiv deci și pe Ahmed Bani. „Revitalizarea” lui Bani ar reprezenta un plus consistent pentru Dinamo, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Citește și

Câți bani are de încasat Rednic de la Dinamo pentru cele 6 puncte

-->
Previous Dat ca și rămas, acesta se pregătește de plecare
Next Dinamo poate aduce 6 jucători de la CFR

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.