Oamenii lui Lupescu. 4 foști dinamoviști vor avea roluri importante


Ionuț Lupescu are cele mai mari șanse să câștige alegerile de mâine de la FRF și el nu va veni singur la Federație, ci cu o întreagă echipă din care fac parte și patru nume mari din istoria lui Dinamo. Ei sunt oamenii lui Lupescu conform gsp.ro.

Justin Ștefan

Numărul 2 din federație, secretarul general, urmează să fie Justin Ștefan. Juristul a ajuns la LPF în momentul în care Iorgulescu a devenit președinte. Ștefan a fost ofertat deja și probabil va accepta postul. Are 37 de ani, e finul lui Argăseală și a fost permanent în opoziție față de conducerea actuală a Federației. El l-ar înlocui pe Radu Vișan, secretarul actual, un fost coleg cu Burleanu la Cotroceni.

Florin Prunea

Nu e clar cum se va numi postul pe care-l va ocupa Florin Prunea, însă fostul portar va avea în responsabilitate menținerea relației cu membrii afiliați. O sarcină pe care o îndeplinește acum Gabriel Bodescu, adjunctul secretarului general.

Cristian Chivu

Fostul câștigător al Champions League și-a întrerupt concediul de după retragerea din fotbal ca să intre în trupa lui Ionuț. El va funcționa în FRF ca un fel de ambasador, responsabil de relațiile internaționale datorită notorietății pe care a câștigat-o ca jucător. Postul din organigramă va fi, conform surselor, cel de director sportiv.

Cristi Balaj, Ion Crăciunescu, Porumboiu și Alexandru Tudor

Șef al CCA urmează să fie Cristian Balaj. În FRF ar urma să apară o comisie nouă, de supraveghere a arbitrilor. Crăciunescu, Porumboiu și Alexandru Tudor sunt numele dorite pentru acel for.

Mircea Lucescu, Cornel Dinu și Ioan Andone

Ionuț se gândește la nume noi pentru Comisia Tehnică, printre ele aflându-se Cornel Dinu, fost antrenor al lui la Dinamo, și Ioan Andone, coleg cu Lupescu în Ștefan cel Mare și la echipa națională. Mircea Lucescu va avea un rol de consilier, chiar dacă ”neoficial.

Citește și:

Contra va fi schimbat dacă Lupescu câștigă alegerile. Aduce selecționer un stelist

-->
Previous Contra va fi schimbat dacă Lupescu câștigă alegerile. Aduce selecționer un stelist
Next Performanță pentru echipa de handbal a lui Dinamo. Ce au reușit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *