O veste bună și una rea pentru Uhrin


-->
Dusan Uhrin Jr, antrenorul lui Dinamo, a primit o veste bună și una proastă la începutul săptămânii meciului de totul sau nimic cu Universitatea Cluj.

Dinamo își joacă trecutul, prezentul și viitorul în meciul retur al barajului pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1, iar Dusan Uhrin a început săptămâna cu o veste bună.

FANATIK a aflat în exclusivitate că atacantul Mirko Ivanovski a reluat antrenamentele cu Dinamo, însă abia de miercuri se va pregăti normal. Cu toate acestea, macedoneanul are șanse mici să poată juca mai mult de o repriză în partida decisivă cu „șepcile roșii” și s-a antrenat cu infiltrații.

O altă veste bună este că antrenorul ceh îl va avea la dispoziție pe Răzvan Grădinaru, revenit după suspendare și care îl va înlocui pe Gabriel de Moura.

Fundașul dreapta a avut o evoluție slabă în meciul de la Cluj, fiind de asemenea vinovat alături de Mihai Eșanu la primul gol marcat de ardeleni.

Jonathan Rodriguez nu a mai jucat de la meciul cu UTA și încă are dureri, după ce s-a accidentat la ultimul antrenament înainte de plecarea la Cluj. Din informațiile FANATIK, mijlocașul împrumutat de la CFR Cluj a făcut de asemenea infiltrații, însă are șanse foarte mici să fie în lot la meciul cu Universitatea Cluj.

Dusan Uhrin, supărat pe jucătorii săi. Le-a reproșat lipsa de atitudine din meciul cu Universitatea Cluj
FANATIK a aflat că Dusan Uhrin Jr. le-a reproșat jucătorilor lui Dinamo lipsa de atitudine în meciul tur al barajului cu Universitatea Cluj.

„Eu am venit aici să salvez Dinamo. Nu ați avut atitudine. Dacă nu aveți atitudine, o să mergeți în Liga a doua!”, le-a transmis la antrenament cehul.

Citește și:

Cresc salariile bugetarilor. 700 de lei în plus pentru pensionari

Previous Câte bilete s-au vândut în primele 2 ore
Next Cele 3 probleme ale lui ”U” înaintea barajului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *