O veste bună și una rea pentru Dinamo. Ce se poate întâmpla


Luna septembrie nu e de bun augur pentru Dinamo. Dacă anul trecut s-au obținut două remize și trei eșecuri în 5 jocuri jucate în septembrie, acum doar o remiză în patru jocuri și o victorie în Cupă. Singura veste bună este că nu a mai primit gol, dar vestea rea e și că echipa a uitat să înscrie în campionat, are doar un gol în septembrie în patru meciuri.

Care au fost principalele greșeli făcute atât sezonul trecut, cât și sezonul acesta, scrie gsp.ro.

1. Transferurile considerate importante le-a făcut după cantonamentul de vară, chiar după închiderea perioadei de transferuri: Gomelt, Cooper, Subotici şi Mezague.

2. Antrenorul care a făcut strategia de vară a fost îndepărtat tot în septembrie! În 2017, Cosmin Contra a avut şansa de a deveni selecţioner, după ce oricum strânsese nemulţumiri la Dinamo şi-l păştea o debarcare. Acum, Florin Bratu a fost îndepărtat după trei eşecuri la rând în Liga 1.

În 2017, a venit Miriuţă, acum Claudiu Niculescu. Miriuţă a început cu două înfrângeri şi un egal până la prima victorie, Claudiu are totuşi o victorie în Cupă şi-o remiză.

3. Şi anul trecut, după 10 runde, Dinamo era tot pe loc de play-out. Numai că mai sus decât acum. Pe poziţia a 7-a, cu 16 puncte. 5 puncte în plus faţă de ceea ce este în prezent în dreptul elevilor lui Niculescu.

Citește și:

Un nou gest de apreciere făcut de Grozav pentru Dinamo

-->
Previous Declarații sumbre ale lui Dumitru Dragomir despre Dinamo și Niculescu
Next Un nou gest de apreciere făcut de Grozav pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *