O veste bună după înfrângerea cu Poli Iași


Dinamo a fost învinsă marți seara de Poli Iași, dar există și vești bune chiar în aceste condiții. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a anunțat că problema obținerii licenței este „ca rezolvată”, după ce noul acționar majoritar, societatea Red&White, a asigurat că va stinge datoriile scadente la finalul anului precedent.

”Să vedem ce se întâmplă din punct de vedere al infuziei de capital necesară pentru licențiere. Trebuie rezolvat până la 30 aprilie. Din câte am înțeles de la noii noștri acționari, problema este ca rezolvată. Așteptăm să vedem, sper să fie așa.

Nu vorbim despre o sumă exorbitantă. Este importantă, dar se poate plăti. Nu ar trebui să avem emoții că nu va fi plătită. Pentru noi, important este ca această societate să-și facă datoria. În afară de PCH, nu și-a făcut nimeni datoria. Dar astăzi discutăm din altă perspectivă, cred că sunt oameni serioși și mă bazez pe faptul că vor aduce banii necesari.

O serie de oameni deja au amânat plățile, de asta suma nu este așa mare, a fost tăiată la jumătate”, a transmis Zăvăleanu la „DigiSport Special”.

Citește și:

Rival în campionat: ”Am suferit când a retrogradat Dinamo”

Previous Adio, promovare directă! Luptăm pentru baraj
Next Rival în campionat: ”Am suferit când a retrogradat Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *