O vedetă a echipei este aproape de plecare: ”Mai este nevoie de câteva sute de mii de euro”


Dinamo a reușit să reaprindă speranțele fanilor la play-off, sau măcar la un viitor frumos al formației. Dusan Uhrin a explicat clar că ar fi bine să nu mai plece niciun jucător, dar din păcate șefii nu sunt de acord cu el. De ce? Încă mai este nevoie de bani pentru acoperirea unor datorii care sunt urgente pentru procesul de licențiere.

Deian Sorescu, cel care era cel mai bun prieten al lui Dan Nistor la formația din Ștefan cel Mare, este și el pe picior de plecare. De altfel, mijlocașul a fost în mare formă atât în meciurile din cantonamentul din Spania, cât și în înfruntarea cu Astra Giurgiu, scor final 2-0 pentru ”câini”.

Gazeta Sporturilor scrie că Sorescu este urmărit de mai multe grupări din Rusia și spațiul arab.

”Sunt discuții concrete, iar oameni din club spun că deja Deian este antamat de un club din străinătate. El a fost propus unor echipe din țările arabe și din Rusia, rămâne de văzut dacă ofertele mai sunt de actualitate. Dinamo mai are nevoie de câteva sute de mii de euro pentru a rezolva licența până la finalul lunii, așa că este dispusă la orice negociere”, au mărturisit oameni din anturajul grupării pentru sursa citată.

Citește și:

Altă adversară pentru naționala de handbal. Are însă probleme cu coronavirusul

-->
Previous VESTE mare înaintea derby-ului cu FCSB
Next Un mare dinamovist vrea să ajute cu bani: ”Mă voi implica”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *