O țintă a lui Rednic ar putea ajunge la un alt club în Liga 1


Mircea Rednic încearcă cu disperare să aducă niște jucători buni pentru a întări echipa și pentru a încerca să câștige celelalte cinci meciuri rămase în sezonul regulat. Doar că fotbaliștii nu sunt ușor de convins deoarece ”câinii” au încheiat sezonul pe locul 11 și sunt șanse mari ca echipa să nu joace în play-off.

Așa că unul dintre fotbaliștii de pe lista lui Rednic, Ioan Hora (30 de ani), liber de contract după despărțirea de Akhisarspor, este mai aproape de alte echipe decât de Dinamo. Șefii lui Dinamo îi puteau oferi lui Hora un salariu de 5500 de euro lunar, prea puțin pentru pretențiile pe care acesta le are. În Turcia câștiga aproape 40.000 euro lunar.

Pe fir a intrat și Astra Giurgiu, care și l-ar dori și ea pe Hora. Mai mult, giurgiuvenii, care sunt cu un picior în play-off, îi pot oferi vârfului trecut și pe la Pandurii un salariu aproape dublu față de ce dă Dinamo. Numai că Hora este încă indecis, având și câteva discuții cu formații din străinătate, echipe ce pot concura lejer cu ceea ce oferă cluburile din Liga 1, anunță gsp.ro.

Kazahstan, Cipru și Polonia sunt campionatele din care Ioan Hora are oferte în acest moment. Atacantul a adunat până acum 221 de meciuri în Liga 1, marcând 38 de goluri.

Citește și:

Fotbaliștii lui Dinamo își pun cenușă în cap. De unde vine SALVAREA

-->
Previous Numele celor patru fotbaliști pe care Rednic vrea să-i aducă la Dinamo
Next Fotbaliștii lui Dinamo își pun cenușă în cap. De unde vine SALVAREA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *