O surpriză uriașă din partea lui Bratu. Nici oltenii nu s-au lăsat mai prejos


Într-o atmosferă ostilă ”câinilor”, pe noul ”Oblemenco”, Dinamo va înfrunta un adversar ce a chinuit ”haita” începând din 2014. Roș-albii au doar două victorii contra celor de la CSU Craiova, ambele succese pe teren propriu. În rest, în 12 meciuri, Dinamo nu a putut să se impună, iar pe teren advers n-a bifat nicio victorie, patru remize și trei eșecuri.

Florin Bratu a ales primul 11 pentru meciul de debut al toamnei, una care sperăm să aducă echipa mai aproape de play-off, nu ca în sezonul trecut să trimită formația cu un picior în play-out. ”Câinii” au promis atitudine și vor să schimbe impresia celor trei deplasări din acest sezon când au primit câte 3 goluri în fiecare partidă. ”Mitraliera” a oferit surprize pentru diseară. Prima, cea mai mare, este trimiterea ultimului sosit, Armando Cooper, în formula de debut! Apoi, Bratone a mers în linii mari pe ceea ce pare a constitui echipa de bază de acum, oferindu-i credit lui Pesic, omul care a adus victoria cu Hermannstadt. Și Devis Mangia a decis să-l titularizeze pe ultimul sosit la Craiova, atacantul bosniac Koljic, cel care a semnat ieri cu oltenii.

CSU Craiova: Pigliacelli – Borța, Kelic, Tiago Ferreira – Briceag, Cicâldău, Fedele, Bancu – Bărbuț, Koljic, Mitriță (cpt).
Antrenor: Devis Mangia
Rezerve: L. Popescu – Mateiu, A. Burlacu, Gardoș, Mihăilă, M. Șerban, Juncu.

FC Dinamo București: Penedo – Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore – D. Nistor (cpt), Gomelt, Cooper – Pesic, D. Popa, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Eșanu – Hanca, Sorescu, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, Axente, Sg. Popovici.

Citește și:

Torje a uitat de FCSB. Coleg cu un fost „galactic”

-->
Previous Torje a uitat de FCSB. Coleg cu un fost "galactic"
Next Dinamo, îngenuncheată de Craiova pe Oblemenco

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *