O surpriză mare și una mică. Pe cine mizează Rednic diseară + adversari ”cunoscuți”


Dinamo începe o nouă ediție în play-out, a doua la rând, iar Mircea Rednic a cerut atenție și victorie. Mai ales că sunt doar 4 puncte distanță de Dunărea Călărași, ocupanta locului de baraj. Iar ”câinii” n-au învins în această ediție, prima pentru trupa lui Dan Alexa în liga de elită, formația din Călărași.

Au fost două remize, 1-1 și 0-0. Antrenorul dinamovist a decis primul 11 cu care va încerca să obțină prima victorie din play-out, mai ales că roș-albii și-au fixat locul 7 drept obiectiv. Rednic a hotărât să-l titularizeze, în premieră, pe Parfait Mandanda, care are deja două săptămâni de când a sosit la București. Fratele campionului mondial Steve Mandanda a sosit împrumut până în vară de la Charleroi, iar diseară va putea arăta ce știe. Totodată, reapare în formula de start Denis Ciobotariu. Rednic mizează pe deja o formulă clasică Mandanda – Sorescu, Klimavicius, D. Ciobotariu, Aliji – I. Filip, Atmane – Montini, Nistor, R. Jaadi – Papazoglou.

Dussaut nu a fost păstrat în lotul de 18, acolo unde și-a făcut, totuși, apariția ”prizonierul” Ionuț Șerban. Pe lângă Muțiu, R. Grigore, Zenke, Mustoe, NDiaye și Popa.

Călărași va juca în formula Calancea – Șt. Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Henderson, S. Filip – G. Enache, Bourceanu, Ammari – Mediop, Souda
Rezerve: Straton – Ben Djemia, Honchiu, D. Benzar, Mapuku, G. Iancu, V. Munteanu

Citește și:

Cine are ochi să vadă și urechi să audă: Dan Nistor!

-->
Previous Un fotbalist e comparat cu Buffon. Ultima glumă din repertoriu
Next Cine are ochi să vadă și urechi să audă: Dan Nistor! Bonus de 8 Martie: un gol de atacant

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *