O sumă importantă de bani va intra în club


Dinamo este pe o pantă ascendentă, iar odată cu venirea unor jucători cu experiență, fanii dinamoviști se așteaptă ca echipa să urce în clasament.

Dinamo Bucuresti are placerea de a anunta un nou parteneriat cu clinica dentara Smile Center, reprezentata de Dr. Ciolan Claudiu-Gabriel si Dr. Ciolan Diana-Claudia. Acest parteneriat va aduce o suma importanta de bani catre club, iar logo-ul clinicii va fi prezent pe tricourile de joc incepand cu meciul cu FCSB de duminica.

Mai mult, exista beneficii reale si pentru suporterii clubului care pot prezenta cardul DDB dupa cum urmeaza:

a) Oferirea unei reduceri de 30% pentru suporterii Clubului ce pot prezenta un card DDB valabil pentru o perioada de până la 2 ani.

b) Oferirea unei reduceri de 40% pentru suporterii Clubului ce pot prezenta un card DDB valabil pentru o perioada de minim 3 ani.

*10% din veniturile incasate din partea suporterilor vor fi virate catre club.
**Reducerea include si actualii pacienti ai Smile Center ce pot prezenta cardul DDB.

Aceasta reducere este valabila la clinicile din Bucuresti si Campulung, situate pe Str. Barbu Vacarescu , nr. 5-7, respectiv Str. Negru Voda, nr 115, in limita disponibilitatii programului acestora si numai cu prezentarea cardului DDB.

Multumim pentru sustinere, speram ca acesta sa fie inceputul unei colaborari de lunga durata!” – se arată în comunicatul oficial al clubului

Citește și:

FOTO / VIDEO Campioanele olimpice în vizită la Bușteni. Turul Castelului Cantacuzino și momente emoționante

-->
Previous Dinamo și-a aflat adversarul din Cupa României
Next Ce spune Sorescu despre un transfer la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.