O primă reacție după transferul juniorului: „S-a ales praful”


-->
Dinamo l-a cedat pe juniorul Mario Nicolae la FCSB pe 50.000 de euro. Vestea nu este cu siguranță pe placul suporterilor, care sunt întotdeauna împotriva mutărilor pe această axă.

Gabriel Răduță, fostul șef al CCJ, a oferit o primă reacție pentru GSP.

„Eu nu știu ce se întâmplă la Dinamo, nu am mai ținut legătura cu nimeni de acolo, dar îmi pare rău de ce aud, că jucătorii crescuți de noi la Dinmo sunt vânduți pe sume modice.

Nu se concepea așa ceva pe vremea noastră! Asta înseamnă să nu ai o strategie și un concept de promovare al jucătorilor. La Dinamo mai sunt jucători de mare perspectivă, unii în lotul echipei mari, nu la rivale!

Eu nu am avut puterea decât să-i pregătesc până la 19 ani, când au terminat junioratul. Nu m-a ajutat nimeni de la echipa mare pentru promovarea lor, am avut mereu ușile închise!

În acest an, au terminat junioratul jucători care pot juca la orice echipă din prima ligă: Tălmaciu, Borcea, Bani, Spînu, Florescu etc. Mai sunt jucătorii de la 2003, Floare, Amzr, Curea, Șutru, Țapurin, Badea, Ciontea sunt deja la FCSB. Pe Mitrovici (2004) l-au pierdut.

Toate grupele sunt la pământ. Este primul an în ultimii 8 în care nu jucăm nicio finală. S-a ales praful de tot”, a declarat Răduță pentru GSP.

Citește și:

Confesiunea lui Leon Dănăilă: ”Am plecat de acasă la cerșit, așa mi-am salvat familia”

Previous Dinamo are oferte din Rusia și Italia pentru Sorescu
Next FCSB a cumpărat un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *