O nouă veste bună pentru Dusan Uhrin


-->
Dusan Uhrin poate respira ușurat după meciul cu UTA Arad. Deși s-a temut că mai pierde un jucător, accidentat, acest lucru nu se va întâmpla.

Dinamo avea deja infirmeria plină după ce Daniel Popa a suferit o ruptură musculară în meciul cu Botoșani din cauza gazonului prost de pe Național Arena, iar Fabbrini are o fractură la gleznă după partida cu Astra și va sta departe de teren aproximativ o lună de zile!

Ieri s-a accidentat și Alexandru Răuță, care a fost schimbat în minutul 76 și le-a dat mari emoții ”câinilor”. Acesta însă nu are ceva grav.

”Pur și simplu mi s-a blocat spatele de la gazonul sintetic. Din fericire, nu este ceva grav, dar ieri am avut dureri foarte mari. Astăzi mai fac tratament și vineri sper să fiu apt de joc”, a declarat Alexandru Răuță pentru doardinamo.ro.

Alexandru Răuță pierduse postul de titular după meciul cu Chindia Târgoviște, primul în mandatul lui Dusan Uhrin. Închizătorul de 27 de ani a revenit abia ieri în primul 11, cu UTA Arad, și s-a descurcat destul de bine până să se accidenteze. În locul său a intrat Kevin Bru, care s-a împiedicat de minge la prima atingere a balonului.

Citește și:

Un fost fotbalist vrea să joace la Dinamo. Ce șanse are

Previous ANTRENORUL Dusan Uhrin, discurs de tehnician adevărat despre meciul cu FCSB
Next Un fost fotbalist vrea să joace la Dinamo. Ce șanse are

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *