O nouă veste bună dinspre DDB: ”Vom intra în istorie! Va fi o surpriză frumoasă.”


Fanii dinamoviști reușesc să facă în continuare minuni, totul pentru ca viața lui Dinamo să nu mai fie pusă în pericol. Astfel, pentru a lua licența, cei din DDB au pus tricourile oficiale pentru sezonul următor în vânzare, tricourile mult așteptate de către toții membrii din programul socios deoarece pe acestea se regăsesc numele lor. Mai exact, primii 5.300 de membri au automat numele trecut pe tricou, iar ceilalți aproximativ 10.000 îl vor avea doar cu condiția să și-l comande, prețul fiind de 490 de lei. De aici se poate comanda.

Un nou anunț PCH a adus din nou bucurie în rândurile fanilor. Aceștia au amintit de marea farsă făcută rivalilor, dar și de ceea ce spuneam mai sus, faptul că acum toți membri pot apărea cu numele pe tricoul oficial.

SĂ NU UITĂM CUM A ÎNCEPUT TOTUL!
La început au fost doar niște veste simple, dintr-o pânză ușoară. Erau trei variante: alb, roșu sau negru, dar nu îți puteai alege culoarea. Livrarea s-a făcut în saci negri de plastic. Modest.
Așa i-am îmbrăcat pe ei. 20.000 de oameni. Și au intrat în istorie.
Doar pentru ei a fost GRATUIT. Doar ”Prima oară-i gratis”.
ACUM NE VOM ÎMBRĂCA PE NOI. Cu ceva mai frumos. ȘI VOM INTRA ÎN ISTORIE!
Dar oricât de frumos ar fi tricoul inscripționat, nu trebuie să privim la cei 490 de lei ca la prețul unui tricou. Pentru că dacă privim așa, într-adevăr, pare scump.
490 de lei este prețul SALVĂRII LUI DINAMO.
Tricoul va fi mult mai frumos decât se vede în imagini. Ceea ce apare acum este doar o schiță a tricoului. Designul va fi o surpriză frumoasă pentru toată lumea. Doar am lucrat pentru Coreostil din Germania. 😜
E scump, dar nu plătim pentru tricou, nici măcar pentru numele nostru scris pe el, ci pentru ISTORIA LUI DINAMO, pe care trebuie s-o salvăm. Cu orice PREȚ!
BĂTĂLIA PENTRU SALVAREA CLUBULUI este acum PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!
Și pentru ca Dinamo să rămână ”PE VIAȚĂ” este nevoie de SACRIFICIU.
Pentru a salva clubul avem diferite mijloace la îndemână, pentru toate posibilitățile:
– de la 5 lei, prețul unui bilet,
– la 20 lei/lună, costul cotizației socios
– tricoul oficial de joc pentru ediția 2021-2022, inscripționat cu numele suporterilor (primii 5300 plus toți cei care își doresc acest tricou) – 490 lei.
– card DDB Premium – 576€
– card DDB Elita – 1948€
– card DDB Elita Premium – 19.480€
– donații libere.
Toți cei care vor să ajute Dinamo au cel puțin o posibilitate s-o facă. Nimeni nu trebuie să se simtă obligat.
Tricoul inscripționat trebuie să fie un motiv de mândrie. Am făcut în așa fel încât SĂ NU LUĂM NIMĂNUI BUCURIA de a-și vedea numele scris pe un tricou istoric al echipei iubite.
Chiar și cei care nu sunt încă membri DDB, pot deveni socios aici: pentru 20 lei/lună și pot comanda tricoul oficial cu numele lor inscripționat.
Pentru cei care sunt membri, tricoul poate fi comandat de aici.

Citește și:

ULTIMA ORĂ. Probleme pentru Gane: 3 atacanți nu fac deplasarea la Giurgiu

 

Previous O nouă datorie de 537.500 de euro pe capul dinamoviștilor: ”Nu am ce să negociez”
Next Astra Giurgiu-Dinamo. Echipele probabile și cotele Betano

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *