O nouă versiune, aproape de a se realiza: un antrenor iubit de fani


Dinamo caută din nou antrenor, cu toate că nu a ajuns încă la un acord cu Eugen Neagoe pentru a rezilia contractul. Aseară, Florin Prunea și Bogdan Bălănescu nu au ajuns la același numitor în privința lui Leo Grozavu, astfel că se pistonează pe alte variante. Managerul general a încercat azi noapte să convingă un tehnician să lase Italia spre a prelua ”haita” aflată în zona retrogradării.

Dario Bonetti este așteptat azi la București pentru negocierile finale! Italianul a mai antrenat Dinamo în două situații iunie – octombrie 2009, când a fost ”Minunea de la Liberec” și echipa a ajuns prima și singura dată în grupele Europa League, și între aprilie și noiembrie 2012, când formația a câștigat Cupa și Supercupa României. Prunea vrea să se pună bine cu suporterii care l-au contestat, știindu-se bine că Bonetti este foarte iubit de galerie și de fani, iar Dario, la rândul său, a spus că rămâne atașat de culorile roș-albe.

hotel iceberg balcic-->

Dacă vor ajunge la un acord, șefii și antrenorul, atunci Bonetti va conduce antrenamentul de diseară, ședința de pregătire fiind mutată special de dimineață în partea a doua a zilei ca să se rezolve problema legată de A1.

Citește și:

Se sfâșie între ei! De la ce s-au certat Bălănescu cu Prunea

Previous Fotbal? Nu, bâlci! Cine l-a refuzat pe Grozavu și de ce
Next Se sfâșie între ei! De la ce s-au certat Bălănescu cu Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *