O nouă soluție pentru atacul lui Dinamo


Dinamoviștii caută tot mai multe soluții pentru a fi acoperiți în atac, iar Gică Mihali a găsit una chiar la Dinamo în curte. O speranță de viitor a roș-albilor este Tiberiu Curea, iar numele puștiului de 17 ani este adus tot mai frecvent în discuție de suporterii care urmăresc meciurile echipei secunde sau care știu evoluțiile juniorilor. Ultimul week-end l-a găsit pe Curea jucând și pentru Dinamo II la Liga 3, și la juniorii A.

A marcat de fiecare dată! Mai întâi, pentru echipa secundă a marcat o doppietta contra celor de la Concordia Chiajna II (5-0), după care în derby-ul de la Liga Elitelor U19 a făcut diferența cu FCSB U19 (2-1). Curea a bifat o repriză la Liga 3, la Dinamo, a marcat o „dublă”, a intrat în minutul 65 cu FCSB U19 și a punctat după 6 minute.

O forță la nivelul juniorilor în ultimul deceniu, echipa din acest an se zbate cu evoluții sinusoidale, neavând șanse la finală. O victorie de palmares cu roș-albaștrii, surpriza sezonului, care vizează titlul, în concurență directă cu Viitorul, principala forță de la juniori în ultimul deceniu.

Curea a slăbit 20 de kilograme vara trecută
Fostul component al Generației de Aur și antrenor la Dinamo U19, Gică Mihali, a dat referințe despre Tiberiu Curea, în condițiile în care nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat să-l vedem la ședințele de pregătire ale lui Gigi Mulțescu.

„Puștiul a avut o perioadă mai complicată, dar a trecut peste ea. Eu nu cunosc detalii, dar mi s-a spus că a avut o accidentare de durată, a stat mult pe tușă, ajunsese să ia foarte mult în greutate. Vara trecută a slăbit 18-20 de kilograme! A ținut o cură de slăbire drastică, acum e forță. A fost și la mine, joacă și la echipa a doua. A început să-și dea drumul la joc. Curea are calități, este vârf, protejează binișor, este puternic, ar trebui să lucreze mai mult la jocul de cap”, a declarat Gică Mihali pentru GSP.RO.

Citește și:

Legătura dintre suflet, cruce, post și iubire: ”El ne-a învățat să transformăm suferința în biruință”

-->
Previous Întâmplări șocante din vestiarul „câinilor”: „L-am bătut pentru că era obraznic, nu făcuse nimic la Dinamo”
Next Marius Avram iese la atac: ”S-a depășit o linie roșie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *