O nouă repatriere la Dinamo


Dinamo continuă să se întărească după ridicarea interdicției la transferuri. Cosmin Matei este dorit insistent în „Ștefan cel Mare”, unde a mai evoluat timp de patru sezoane.

După câteva runde de negocieri, Gabriel Torje și Cosmin Matei și-au dat acordul să revină în Ștefan cel Mare pentru a pune umărul la salvarea echipei. FANATIK a aflat că aceștia vor fi prezentați în cursul zilei de sâmbătă, 4 septembrie, alături de celelalte două achiziții efectuate până acum.

Mutările nu se opresc, însă aici, pentru că directorul executiv forțează și aducerea unui goalkeeper cu experiență care să-i facă concurență tânărului Eșanu. Liber de contract după despărțirea de Ludogorets, Plamen Iliev este principala țintă, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, mai ales că a evoluat timp de trei ani pe prima scenă a fotbalului românesc, la FC Botoșani și Astra Giurgiu.

Cosmin Matei este liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța. Acesta a fost convins de Iuliu Mureșan să pună umărul la salvarea lui Dinamo, club pentru care a evoluat vreme de patru sezoane, în perioada 2012-2016.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ 24 septembrie, o noapte specială pentru cinefili

-->
Previous Gabriel Torje face primele declarații
Next Dinamo pregătește al cincilea transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.