O nouă plecare de la Dinamo


-->
Dinamo are interdicție la transferuri, situație care o afectează foarte mult în încercarea de a completa lotul cu jucători pe pozițiile deficitare.

În această dimineață, clubul a anunțat o nouă despărțire. Este vorba despre Bogdan Gavrilă, cel care nu a prins niciun minut în echipa lui Burcă.

Raporturi contractuale încetate cu Bogdan Gavrilă

Dinamo 1948 București și mijlocașul Bogdan Gavrilă au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Vlad Iacob.

Clubul nostru îi mulțumește lui Bogdan Gavrilă și îi urează mult succes în carieră!

Alte 3 plecări anunțate zilele trecute

București, 20 ianuarie 2023. Dinamo 1948 București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorii Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instragram ale clubului.

3 goluri în 13 etape de Liga 2 a marcat Vasile Buhăescu pentru Dinamo în acest sezon. A mai jucat trei meciuri în Cupa României.

Format la Academia Dinamo, la grupa 2001, portarul Ștefan Fara a apărat în acest sezon doar în meciurile amicale ale echipei noastre și a mai evoluat în carieră pentru Dinamo 2 și Farul Constanța.

11 meciuri a jucat Alin Dudea pentru Dinamo în prima parte a sezonului, 9 în Liga 2 și două în Cupa României.

Mult succes în carieră!

Previous FANII DINAMOVIȘTI, NIȘTE EROI
Next Moți se alătură demersului suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *