O nouă performanță extraordinară la handbal


Dinamo a reușit iar eventul pe plan intern la handbal masculin, după ce a câștigat și Cupa României. La Constanța, „dulăii” au învins-o doar la un gol pe rivala Steaua, scor 24-23, după un final pe muchie de cuțit, în care au rămas cu un om în minus.

În semifinale s-au înregistrat rezultatele: Dinamo Bucureşti – Minaur Baia Mare 33-23 şi HCDS Constanţa – Steaua Bucureşti 22-25.

Mare favorită în finala Cupei României, Dinamo a trăit periculos în derby-ul cu Steaua: deși a avut la pauză un avantaj de patru goluri, campioana a bătut la un singur gol diferență: 24-23.

Steaua a înscris nu mai puțin de 16 goluri în repriza secundă, dar n-a putut marca în ultimele secvențe, atunci când a avut atacul, iar Dinamo era în inferioritate numerică. „Dulăii” au rezistat eroic, evitând prelungirile în partida de la Constanța.

Sigură de primul loc în campionat, Dinamo este practic în vacanță înaintea ultimului meci al sezonului, cel de la Suceava.

În sezonul viitor, Dinamo este din nou mare favorită la obținerea trofeelor pe plan intern, iar obiectivul este trecerea de faza grupelor în Liga Campionilor.

VIDEO cu celebrarea jucătorilor.

Citește și:

Acuze în lupta la titlu: „El a făcut cărțile”

-->
Previous Cu cine va juca Dinamo barajul
Next Acuze incredibile la Liga 2: „Au distrus"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.