O nouă mutare a conducerii lui Dinamo


Dinamo face o nouă mutare înainte de cantonamentul din Slovenia. Căpitanul Răzvan Patriche (38 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, anunța imediat după salvarea echipei de la retrogradare că fundașul va primi prelungirea contractului datorită evoluțiilor din sezonul recent încheiat. Totuși, negocierile au fost dificile și au durat ceva timp până ce cele două părți au ajuns la un consens.

În cele din urmă, Patriche va rămâne la Dinamo încă un an și există posibilitatea de a fi cooptat în staff-ul echipei după încheierea contractului.

După câteva zile de discuții, cele două părți au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, conform dinamo1948.club. Patriche a fost căpitanul echipei în sezonul trecut, jucând 31 de meciuri și contribuind la salvarea de la retrogradare.

Fundașul român era nemulțumit că ar putea primi mai puține șanse în sezonul viitor, având concurență pe postul său de la Josue Homawoo (26 de ani), Kennedy Boateng (27 de ani), Deniz Giafer (23 de ani) și Răzvan Pașcalău (20 de ani). Cel mai probabil, antrenorul croat Zeljko Kopic va miza pe cuplul de fundași centrali format din Boateng și Homawoo, ambii din Togo.

Contractul lui Patriche, care ar fi expirat pe 30 iunie 2024, a fost prelungit, iar jucătorul va continua cel puțin un sezon la clubul din Superliga. Patriche a fost folosit în repriza secundă a amicalului cu Unirea Slobozia, disputat sâmbătă. Echipa va pleca miercuri în cantonamentul din Slovenia, unde vor avea loc câteva meciuri de verificare, primul fiind sâmbătă.

Citește și:

S-a lămurit situația cu Florin Andone și Dinamo

Previous Dinamo l-ar dori pe Mino Sota
Next Ce amicale va disputa Dinamo în Slovenia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *