O nouă lovitură pentru Dinamo


Fanii dinamoviști au salvat clubul de la faliment, dar noi probleme financiare pot apărea în acest moment dacă nu se va termina actualul sezon. Firma care deține drepturile TV cere banii înapoi de la LPF și de la cele 14 cluburi care au luat banii în avans pentru terminarea sezonului actual. De asemenea, dacă se va renegocia contractul cluburile vor primi mult mai puțini bani!

”LPF a primit ieri după-amiază o notificare din partea EAD.RO INTERACTIVE, partenerul media al Casa Liga 1. Prin intermediul acestui document, reprezentantul legal al companiei, dl. Orlando Nicoara, a subliniat încă o dată importanța finalizării actualului sezon prin disputarea tuturor jocurilor rămase din cadrul competiției Casa Liga 1. Totodată, am fost informați că, în măsura în care acest lucru nu se va putea realiza, EAD.RO INTERACTIVE va solicita LPF și celor 14 cluburi din Casa Liga 1 returnarea unei părți din totalul sumelor plătite cu titlu de avans, plata de daune interese și renegocierea contractului.

Am înaintat notificarea către Departamentul Juridic al LPF, cu solicitarea de a formula cât mai rapid un răspuns din partea instituției noastre. Așa cum am transmis în mod repetat, atâta LPF, cât și cluburile membre, doresc reluarea competiției Casa Liga 1, suspendarea disputării acestei competiții și eventuala întârziere a reluării acesteia fiind total independente de voința noastră. Totodată, dorim să subliniem, ca de fiecare dată, că nu vom întreprinde nicio acțiune fără sprijinul total al autorităților guvernamentale și vom ține cont de toate recomandările medicale primite de la instituțiile din domeniul sănătății.

Tot astăzi am înaintat către FRF solicitarea comună primită din partea CFR Cluj și U Craiova 1948 Club Sportiv privind modificarea art. 45.5 din ROAF după cum urmează: ”Echipele participante în Campionatul Național Liga I au dreptul să înscrie în raportul de arbitraj maxim 20 de jucători, dintre care nouă jucători de rezervă. Echipele din Liga I au obligația să înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 8 jucători formați la nivel național”. Această propunere a fost agreată, în mod informal, de către toți reprezentanții cluburilor din cadrul competiției Casa Liga 1. Urmează ca propunerea înaintată de către LPF să fie analizată de FRF, în vederea adoptării unei decizii finale. Reamintim că, potrivit Statutului FRF, orice modificare de regulament poate fi efectuată numai cu aprobarea Comitetului Executiv sau a Comitetului de Urgență al FRF.

Citește și:

BETANO susține eforturile Crucii Roșii Române în lupta împotriva COVID-19

Previous Flavius Stoican, dezvăluiri despre Negoiță
Next Poziția oficială a lui Dinamo după anunțul LPF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *