O nouă lovitură pentru Dinamo. Recomandarea UEFA


Fanii ”câinilor” înscriși în programul DDB au făcut imposibilul și au strâns în mai puțin de o lună de zile 180.000 de euro, suma necesară pentru a obține licența clubului pentru următorul sezon, dar și pentru cupele europene.

Dinamo spera că poate câștiga Cupa României, fază unde sub bagheta lui Dusan Uhrin a ajuns până în semifinale și era obiectivul principal al clubului în acest sezon pentru că îi permitea să acceadă în preliminariile Europa League.

Dar și acest vis frumos este aproape de a se termina pentru ”câini”. UEFA a trimis o recomandare către FRF despre finalul sezonului.

Astfel, dacă nu mai e timp de terminat Cupa, locul european e reportat pentru campionat și ar profita Astra, a patra clasată. UEFA a precizat către toate țările afiliate că dată Cupa nu va putea fi încheiată, atunci se va asigura un loc extra în Europa League din campionatul intern.

Și Astra are însă probleme financiare și rămâne de văzut până pe 26 mai dacă va putea lua licența pentru Europa League. Dacă nu, următoarea la rând e FC Botoșani.

Însă, să sperăm că se reia și campionatul și Cupa României și totul se va decide pe teren!

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Vizită într-o peșteră extraordinară VIDEO

-->
Previous Florin Prunea e sigur: ”De asta are nevoie Dinamo”
Next Lista detaliată a datoriilor lui Dinamo. Cea mai mare e către firmele lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.