O nouă entitate intră în acționariat


Asociația „Dinamo Socios” a devenit oficial acționar al echipei Dinamo, după ce a preluat acțiunile simbolice deținute anterior de Cornel Dinu, care reprezentau o cotă de 0,0313 la sută din acționariat.

În urmă cu câteva săptămâni, Cornel Dinu anunțase că va ceda acțiunile simbolice către Asociația „Dinamo Socios”. Cu toate acestea, aprobarea oficială pentru intrarea lor în acționariatul clubului Dinamo a avut loc abia vineri. Astfel, cererea depusă de Asociația „Dinamo Socios” pentru a prelua aceste acțiuni a fost confirmată și a devenit abia acum oficială.

Comunicat oficial – ASOCIȚIA DINAMO SOCIOS

Cererea de intrare în acționariatul clubului FC DINAMO 1948 a Asociației Dinamo Socios a fost aprobată. Pe această cale, dorim să vă mulțumim că ați crezut, ați muncit, ați donat si că ați fost pur şi simplu alături de noi în tot acest timp. După cum v-am obişnuit, vă vom ține la curent şi ne vom consulta permanent în legatură cu urmatoarele acțiuni ale asociației. După cum bine ştiți, pe data de 17.08.2023 va avea loc AGA in cadrul FC Dinamo 1948. O sedința de maximă importanță. Vom fi acolo, câinilor!

„Asociația „Dinamo Socios” a făcut anunțul oficial privind preluarea acțiunilor simbolice ale lui Cornel Dinu și a confirmat că vor participa la următoarea ședință a Adunării Generale a clubului Dinamo. Această ședință este programată să aibă loc pe data de 17 august. Prin prezența lor la această ședință, membrii Asociației își arată intenția de a fi activi și implicați în viitorul și luarea deciziilor referitoare la clubul Dinamo.”

Cine sunt acționarii lui Dinamo

Red&White 2022 Management – 80,87%
Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” – 12,06%
Nicolae Badea/ACSFC Dinamo – 7,03%
Dorin Șerdean – 0,01%
Dinamo Socios – 0,03%

Citește și:

Gestul impresionant al unui român, în Grecia. Polițiștii nu se așteptau: ”Este un lucru rar”

Previous Dinamo aduce un jucător din prima ligă
Next Declarațiile lui Burcă de la conferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *