O nouă depunctare pentru Gaz Metan, de 6 puncte


Echipele probabile pentru Dinamo-Gaz Metan
-->
Gaz Metan se afundă pe zi ce trece, iar falimentul chiar pare să bată la uşă. În loc să se rezolve, problemele la clubul din Mediaş se adună, iar depunctarea dictată acum trei zile poate fi urmată de încă una, mult mai drastică, pe 17 februarie.

Echipei Gaz Metan Mediaş i-au fost luate două puncte pe 11 februarie din cauza datoriei de 110.000 de euro la Ronaldo Deaconu, după ce fotbalistul, plecat între timp de la echipă, nu a luat niciun ban de la Gaz Metan în acest sezon.

Pe 17 februarie, echipa are termen să achite datorii de circa 70.000 de euro către Mihai Teja, Mircea Diaconescu și Eusebiu Tudor, fostul staff al echipei. În cazul, foarte probabil, în care nu se vor achita banii, clubul va pierde alte şase puncte, câte două pentru fiecare fost colaborator neplătit.

În acest moment, echipa are 24 de puncte, din care se scade penalizarea dictată acum trei zile, plus scăderea de şase puncte dacă nu se achită sumele, aşa că echipa ar putea ajunge să mai aibă doar 16 puncte!

Fără penalizări, Gazul ar avea 24 de puncte şi s-ar fi aflat la 11 puncte de primul loc retrogradabil, pe care se află Dinamo, 13 puncte.

„Acordă termen în data de 23.02.2022, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Gaz Metan Mediaș să prezinte dovada plății față de creditorul Diaconescu Mircea/ Teja Mihai/ Tudor Eusebiu conform Hotărârii nr. 635/CD/04.11.2021 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, a fost comunicatul FRF pentru fiecare dintre cele spețe. Termenul se încheie pe 17, dar comisia se întruneşte pe 23 februarie.

Daca va mai fi depunctată încă o dată, cu 6 puncte, Gazul ar ajunge la 16 puncte. Dacă Dinamo o va învinge vineri, ar putea egala-o la puncte, dar ar trece pe locul 14, ținând cont de meciurile directe.

Citește și:

Liviu Dragnea, informație bombă: George Simion este consiliat de Sebastian Ghiță

Previous Dinamo vrea 4 jucători de la Gaz Metan
Next Primă pentru jucătorii lui Dinamo după remiza de la Arad

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *