O nouă declarație a lui Mureșan: „Mai sunt ceva discuții”


Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB, însă numai în schimbul unei oferte consistente, în contextul în care cea a lui Gigi Becali ar fi în jurul sumei de 700.000 de euro.

Deian Sorescu a primit în scris acceptul lui Dinamo de a se transfera la orice club oferă un milion de euro în schimbul său, dar administratorul special Iuliu Mureșan anunță că acea înțelegere nu mai este de actualitate deoarece a fost semnată înainte de intrarea în insolvență.

Oficialul „câinilor” a confirmat că pe numele lui Sorescu au sosit mai multe oferte, dintre care una din partea lui FCSB, dar spune că nu va renunța la serviciile fotbalistului decât în schimbul unei sume de nerefuzat.

„Cu suma asta (700.000 de euro) nu se poate lua Deian, deci trebuie să fie mai mulți bani. Există o ofertă și de la FCSB, și de afară mai sunt ceva discuții. Are o hârtie care nu mai e valabilă pentru că e semnată înainte de intrarea în insolvență și suma aceea (n.r. un milion de euro) nu mai e valabilă. E mai mare. Dacă ne vom despărți de Deian va fi pentru o sumă mult mai mare”, a declarat Iuliu Mureșan.

Oficialul dinamovist a dat de înțeles că se teme pentru jocul echipei în cazul unei plecări a lui Sorescu.

„Aceeași situație ca și în cazul lui Anton este și la el, vom suferi foarte tare dacă va pleca. Echipa e foarte tânără, e nevoie de jucători experimentați, cu forță, care să aducă echilibru în fiecare zi la antrenamente și meciuri. Dacă pleacă Deian ar fi dezastru pentru club”, a mai spus oficialul dinamovist.

Citește și:

Cum pot evita românii carantina la întoarcerea din Bulgaria

Previous Ofertă oficială de la FCSB pentru Deian Sorescu
Next Deian Sorescu blocat la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *