O nouă datorie pentru Dinamo


-->
Dinamo nu a plătit nici până acum suma de 50.000 de euro pentru transferul lui Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova, iar clubul acumulează din ce în ce mai multe datorii.

Antoni Ivanov a jucat 13 meciuri în acest sezon pentru Dinamo și a reușit un gol și o pasă decisivă și a îndeplinit toate condițiile pentru a activa clauza de 50.000 de euro, însă Craiova nu a primit banii nici până în ziua de azi.

Contactat de FANATIK, Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova, a explicat că jucătorul nu poate reveni la Universitatea Craiova.

„Nu cred că se pune problema să se întoarcă. Știu că ei trebuie să achite 50.000 de euro. Vedem dacă au bani.

Trebuie să rezolvăm problema asta. Ce să se discute? Au să ne dea 50.000 de euro pentru Ivanov. A îndeplinit toate criteriile și e jucătorul lor”, a declarat Sorin Cârțu, președintele celor de la Universitatea Craiova.

Într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, chiar înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova, Antoni Ivanov declara că își dorește să continue și din vară la Dinamo: „Să fiu sincer, eu vreau să rămân aici la Dinamo! Lumea mă apreciază aici și vreau să dau totul pentru că lumea are încredere în mine. Dacă Dinamo nu vrea să continuăm sper să ne despărțim după ce salvăm echipa. Eu mai am contract un an din vară cu Universitatea Craiova”, declara jucătorul.

Citește și:

Tora Vasilescu: “Copiilor străini le dădeau portocale și ciocolată, iar nouă, românilor, pâine cu gem”

Previous Cu cine e aproape să semneze Niculescu
Next FC Argeș vrea să transfere de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *