--> -->

O nouă datorie mare venită pe adresa clubului


-->
După ce FIFA a sancționat Dinamo pentru o datorie către Isma Lopez, de 370 de mii de euro, forul internațional le-a trimis încă o notificare conducătorilor din ”Groapă”, prin care îi obligă să-i plătească și restanțele lui Aleix Garcia. Se pare că suma pe care ar trebui să o plătească mijlocașul spaniol este mai mică decât cea a fundașului lateral.

”O veste proastă e că, pe lângă acel proces cu Isma Lopez, a venit un mail pentru Aleix Garcia. Clubul îi datorează niște bani. E o sumă consistentă. Sper să nu mai vină și altele. În fotbal, dacă ai semnat un contract, ți-l asumi. Dacă un jucător a stat trei luni la Dinamo și a avut un contract de 500.000 de euro pe trei ani, trebuie să-i dai banii până la finalul contractului.

Așa decide FIFA. Nu discutăm dacă e corect sau nu, e o comisie de la FIFA care hotărăște. Avem mai multe căi de atac. Tocmai am făcut niște întâmpinări la FIFA, ca ei să-și corecteze, ținând cont că unii au semnat niște contracte foarte mari și au plecat. Noi acum trebuie să facem tot posibilul să rezolvăm situația și să scoatem clubul la liman. Și o vom face.

A doua cale, unde lucrurile se judecă altfel, e la TAS. Judecătorii de la TAS au altă viziune. Judecă nu numai prin prisma regulamentului, ci se gândesc și la legile europene. Avem mare speranță. Dacă nu rezolvăm în câteva zile la FIFA, ne adresăm la TAS și o să se rezolve. Sigur, fiecare zi care trece e o zi în care nu putem face transferuri și nu putem să întărim echipa”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Liviu Dragnea are ofertă de a intra într-un partid: ”Porțile sunt larg deschise pentru românii cărora le pasă de țară”

-->
Previous CONFERINȚĂ DE PRESĂ Iuliu Mureșan: "Este o emulație foarte mare"
Next Veste MARE pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.