O nouă datorie, iar timpul este scurt


Dinamo va avea o noua datorie de achitat, iar timpul este foarte scurt.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Dinamo să îi plătească salariile restante lui Florin Bejan (30 de ani), fotbalist care s-a despărțit de clubul alb-roșu la finalul sezonului trecut.

Florin Bejan, stoper care a adunat 25 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2020/2021, a rămas liber de contract și cu un gust amar la finalul sezonului.

Bejan avertizase încă din luna mai că va depune memoriu pentru a-și recupera salariile restante, lucru pe care l-a și făcut. Iar Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF i-a dat dreptate!

Dinamo se vede obligată să îi achite lui Bejan salariile restante, precum și taxa de procedură pentru litigiu.

BEJAN FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA – Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile.
– lpf.ro

„E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanță nu am vorbit cu nimeni de la club și nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul ăsta de sezon”, declarase fundașul.

Liber de contract în acest moment, șansele ca Bejan să semneze o nouă înțelegere cu Dinamo sunt infime. Plafonul salarial de 5.000 de euro vehiculat pentru sezonul următor fiind unul sub pretențiile sale. „Sincer, eu nu cred că aș accepta un astfel de salariu”, a declarat fotbalistul.

Citește și:

”Câinii”, afacere cu rivalii de la FCSB: 50.000 de euro

Previous Sponsor nou la echipă
Next Anunț important al conducerii DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *