O mare problemă pentru Bratu înaintea partidei. Incredibil, de când n-a mai bătut Dinamo pe Astra acasă! Primul 11 probabil


Dinamo revine după pauza competițională cu meci diseară în Ștefan cel Mare contra Astrei. Un adversar incomod, în duelurile din campionat fiecare având câte 11 victorii, alte 10 meciuri terminându-se la egalitate. De fapt, acasă, roș-albii nu au mai învins deloc în ultimele 6 meciuri, când au remizat de 3 ori și de tot atâtea ori au pierdut.

Florin Bratu este în fața primului duel cu Astra și cu Gigi Mulțescu. „Doar Ivan Pesic are probleme, nu va fi în lot pentru această partidă. Vom încerca să-l blocăm pe Alibec dacă va juca, e un jucător cu calități. Nu știu dacă vor fi mulți fani la acest meci, trebuie să fim realiști. Să sperăm că cei care vor veni vor fi alături de echipă. Noi sperăm să-i facem fericiți”, a spus Bratu la conferință. Pentru startul meciului are de gând să mizeze pe Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore – Cooper, Gomelt, Nistor – Sorescu, Popa, Salomao.

-->
Previous Negoiță, supărat pe Bratu? Ce l-ar fi enervat pe patronul de la Rin
Next Promisiunea făcută de Subotic. Pleacă la iarnă?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *