O mare legendă se dezice de Dinamo


Fostul mare portar al lui Dinamo, Dumitru „Țețe” Moraru (65 de ani), care a scris istorie în tricoul lui Dinamo în anii ’80, a comentat pentru GSP parcursul dezastruos al roș-albilor din acest sezon.

Dumitru Moraru: „Mă doare sufletul”

„Eu m-am cam rupt de Dinamo, cred că n-am mai fost de patru ani la un meci. M-au deranjat foarte multe chestii. În primul rând, n-am fost invitat la inaugurarea muzeului, n-am fost invitat la aniversarea clubului de câțiva ani de zile. Mă doare sufletul, dar am rupt legătura.

Mă mai uit la meciuri…Acolo e o debandadă totală. N-au conducători, n-au stadion, n-au jucători. Galeria conduce, schimbă antrenorii. Nu credeam că se va ajunge aici. Unii foști mari jucători ai lui Dinamo, care nu mai sunt în viață, cred că s-ar răsuci în mormânt dacă ar ști ce se întâmplă la clubul ăsta. N-au bază de pregătire, nu mai au niciun autocar.

Părerea mea e că Dinamo va ajunge la «baraj». Pe Hermannstadt cred că ar putea s-o bată, dar cei de la U Cluj sunt periculoși., a spus fostul goalkeeper, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Glumește pe seama portarilor

„Acolo se schimbă antrenorii când vor unii și alții. L-au dat pe Rednic afară, l-au adus pe Stoican, care mai fusese de vreo trei ori. Acum l-au adus pe Uhrin a treia oară…E ceva ce mă depășește.

Portarul acesta adus de Mureșan (n.r. – Figueiredo), care se dă mare conducător, ați văzut ce goluri ia? Și el, dar și Eșanu, care primea goluri de la 35 de metri. Glumind, eu nu luam asemenea goluri nici la old-boys”, a mai spus Moraru.

S-a terminat acolo cu tot, inclusiv cu echipa de old-boys. Noi aveam cont în bancă, mergem cu echipa prin străinătate, jucam cu Galatasaray. Pe ăștia tineri nu i-a mai interesat. Se strâng la un șpriț de Crăciun sau de Revelion și atât. Toți se dau dinamoviști și doar dau din gură.”  Dumitru „Țețe” Moraru, pentru GSP.

Citește și:

Arafat: ”Trebuie să știm de această armă”

-->
Previous Crăciunescu: „Jucătorii ar trebui să dea bani”
Next Veste bună pentru Dinamo: „Suntem în grafic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.