O mare legendă în stare gravă la spital


Unul dintre foștii jucători importanți din istoria clubului Dinamo a fost internat în stare gravă la spital. Fostul fotbalist suferă de insuficiență respiratorie acută. Este vorba despre Constantin Eftimescu, ultimul președinte al Consiliului de Administrație al clubului Dinamo. Acesta a fost internat, sâmbătă seara, la Spitalul Elias din București.

Din informațiile FANATIK starea fostului fotbalist și conducător al ”câinilor” este gravă. Cel alintat de cunoscuți și fani ”Bigică” suferă de insuficiență respiratorie acută.

Constantin Eftimescu a fost președintele Consiliului de Administrație al clubul Dinamo în cea mai grea perioadă din istorie, de după fuga din țară a finanțatorilor spanioli conduși de Pablo Cortacero.

În vara anului trecut, când Dinamo a intrat în insolvență, ”Bigică” Eftimescu a predat clubul administratorului judiciar și administratorului special Iuliu Mureșan.

A rămas, însă, mereu alături de echipa la care s-a consacrat ca fotbalist, fiind un membru important al Asociației Doar Dinamo București (DDB), suporterii-acționari care au salvat griparea din Ștefan cel Mare de la faliment.

Peste două luni, pe 15 iunie, Constantin Eftimescu va împlini 70 de ani. Este un produs 100% al centrului de copii și juniori al clubului Dinamo. A fost portar și a disputat primul meci în tricoul câinilor pe 15 octombrie 1972, la vârsta de 20 de ani, în victoria cu 1-0 în fața formației Steagul Roșu Brașov.

A adunat 90 de meciuri în Divizia A și a făcut parte din cea mai grandioasă campanie europeană a lui Dinamo, în sezonul 1983/1984 când roș-albii ajungeau în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, eliminând, între altele, pe deținătoarea trofeului Hamburger SV.

În carieră a cucerit nu mai puțin de 7 trofee, din care cinci titluri de campion (1973, 1977, 1982, 1983, 1984), și de două ori Cupa României (1982, 1984).

Citește și:

Nicolae Ciucă, președinte PNL: ”Obiectivul”

Previous Iuliu Mureșan: „Dau toți în Dinamo”
Next Transfer nou la Dinamo: „Să fie de bun augur”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *