O mare legendă îl atacă pe Filip


Fostul mare jucător al lui Dinamo din anii ’80, Costin Orac, s-a arătat nemulțumit de Steliano Filip, atât de calitatea sportivă, cât și pentru scenele tensionate de la finalul meciului cu Sepsi, când a intrat într-un conflict verbal încins cu un suporter dinamovist.

„În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce, are mai puțină importanță acum, cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club.

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Orac, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Costel Orac: „Situația se degradează de la an la an”

„Situația de la Dinamo e mai mult decât dramatică de câțiva ani, nu doar de acum. Putem spune că totul e o consecință firească a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. O spun cu părere de rău, dar asta se întâmplă când nu iei deciziile care trebuie, când te înconjori de oameni nepricepuți. Situația se degradează de la an la an.

Din ce văd eu, chiar dacă au venit câțiva jucători cu experiență destul de bogată în Liga 1, echipa suferă în continuare la pregătire fizică și la relații de joc.

Nu doar că e inimaginabil (n.r – ca Dinamo să folosească 53 de fotbaliști într-un sezon), dar asta denotă lipsa de profesionalism a celor care au răspuns și răspund de destinele echipei. Un club cu tradiția lui Dinamo nu poate avea pretenții făcând așa ceva. Nici măcar amator nu te poți numi” a încheiat Orac.

Citește și:

A salvat Dinamo în 2021: ”Au vrut să refuz”

Previous Interviu cu George Neagu, fostul preparator
Next Paul Anton: "Cea mai dificilă perioadă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *