O mare legendă este sigură: „Se cred mai fotbaliști decât sunt!”


Claudiu Vaișcovici, fost atacant la Dinamo, a analizat conflictul care se petrece în acest moment la club între jucători și antrenorul Mircea Rednic și îi ia apărarea fostului său coleg, spunând că actualii fotbaliști din lot nu se ridică la valoarea acestei echipe.

„Cu cât trec etape și nu se acumulează puncte și ecartul crește, cu atât e mai rea situația. De la etapă la etapă. Sper să prindem un loc de baraj, asta mai sper. E foarte gravă situația. E o mare bulibășeală în club, vrea toată lumea să conducă, să ia hotărâri, să aibă influență, să fie mai șef decât șefii. Și cu jucătorii ăștia, și fără jucătorii ăștia, ce rezultate a avut Dinamo?

Nimic! Cred că sunt acolo niște jucători care se cred mai fotbaliști decât sunt. Au mai plecat de pe la Dinamo, plângeau că nu li se dă drumul ca să joace în străinătate și nu au realizat cam nimic pe afară, au ajuns înapoi cu coada între picioare. Au jucat, pe unde s-au dus, tot ce joacă și la Dinamo, aproape nimic”, a declarat Claudiu Vaișcovici potrivit sport.ro.

Fostul atacant a vorbit despre situația lui Deian Sorescu, despre care consideră că ar fi trebuit lăsat să plece în vară, dar îi sfătuiește pe oficialii alb-roșii să se despartă de mijlocaș perioada asta de mercato, alături de alte nume grele din vestiar.

„Sorescu, când a venit nu atingea terenul de ce fugea, am zis că o să fie jucător foarte bun. Dar a ajuns să facă o mie și una de figuri. Trebuia lăsat să se transfere. Dați-le drumul tuturor, ca să nu mai avem scandaluri. Restul, dacă pot să joace, bine. Dacă nu pot să joace, aduceți alții. «Afară cu Rednic! Afară cu Rednic!».

Cum să-l dai pe Rednic, că e antrenorul, scouterul, avocatul, sponsorul echipei… S-au tot schimbat antrenorii și rezultatele tot proaste sunt. Mulțescu, Uhrin, Bonetti, Rednic nu au fost buni, dar jucătorii au fost excelenți! E clar și o problemă la nivel de jucători, la nivel de profesionalism, de dăruire.

Nu sunt în stare să dea un gol, să apere un rezultat, să stea în teren, să domine un adversar… Și de vină e Rednic! Nu cred că trebuie reformat total lotul, dar cred că trebuie renunțat la Sorescu, Matei și Filip, nu la Mircea Rednic”, a mai adăugat dinamovistul.

Citește și:

Mario Nicolae, director sportiv în Danemarca! Confundat cu ”Săgeată”

-->
Previous Gheorghe Mulțescu revine în antrenorat
Next Decizie neașteptată a lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *