O echipă întreagă de la Dinamo Kiev la Dinamo București


-->
Mircea Lucescu este dispus să o ajute pe Dinamo București, care traversează un nou sezon cu emoții în privința retrogradării.

Așa cum a anunțat încă de când Mircea Rednic era în funcția de antrenor, „Il Luce” este dispus să împrumute mai mulți tineri jucători de la Dinamo Kiev la formația bucureșteană.

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, spune că a avut o discuție în acest sens cu Mircea Lucescu și a primit o listă cu 12 jucători de la campioana Ucrainei.

„E un om care vrea să ajute, dar la fel de adevărat a fost realist: ‘Flavius, important e ce îți dorești tu ca antrenor’. Are o listă de 12 jucatori, dar eu din cei 12 trebuie să aleg ce ne trebuie nouă, daca ne ajută”, a declarat Stoican pentru Pro TV.

Tehnicianul lui Dinamo a vorbit și despre posibilitatea ca Liga 1 să aibă 18 echipe din sezonul viitor, variantă avansată de Mirel Rădoi, prin care formația din „Ștefan cel Mare” și-ar asigura locul în primul eșalon și în sezonul viitor.

„Dacă e să jucam 10 echipe, 10, dacă jucăm 18, 18… noi trebuie să rămânem în prima liga. Perfect ar fi să câștigăm play-out-ul, cred ca e maximul din ce se poate acum”, a mai spus Stoican.

Stoican, care i-a reprimit în lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei, jucători excluși de Mircea Rednic, și-a spus părerea și despre ceea ce a văzut la Dinamo înainte de a prelua echipa: „Sunt momente în care îmi ies din pepeni, dar sunt situații multe când sunt aproape de ei, au nevoie de sprijin, nu sunt roboți. Ce am vazut în ultima perioadă a fost o echipă căreia îi era teamă să joace fotbal”.

Citește și:

Veste teribilă la Dinamo: „Nu se știe dacă va mai putea juca fotbal”

Previous Programul dinamoviștilor în ziua reunirii
Next Lista jucătorilor cotați la peste 5 milioane de euro de la Dinamo Kiev

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *