O dinamovistă are nevoie de SÂNGE! Trebuie să o AJUTĂM.


O dinamovistă are mare nevoie de ajutorul nostru. Dacă în cazul lui Dan Cucu toți suporterii s-au unit și i-au redat pofta de viață, de data aceasta o femeie are nevoie de o mână întinsă. Ştefan Elena-Mihaela a fost diagnosticată cu limfom hodkin IIIB cu screloza nodulară şi este internată la spitalul Fundeni pe secţia transplant medular – haplotransplant de celule stem donator 50% şi are nevoie URGENT de TROMBOCITE – grupa A2 negativ cel mult A2 pozitiv. De precizat că şi cei care au alte grupe de sânge pot dona, iar cei de la spital vor face schimbul si vor utiliza sangele la alte cazuri, iar pentru Mihaela vor aduce grupa de care are ea nevoie.

Cei de la centru de donare au rămas fără trombocite grupa ei. Are nevoie urgenta de trombocite grupa ei, care pot fi extrase doar din sânge grupa A2. Cei care vor dona, sunt rugati sa specifice numele, spitalul si secţia unde este internată.

Se poate dona asemanator ca o donare de sange clasica. Mihaela Elena Stefan a ajuns la Terapie Intensiva la Spitalul Fundeni în comă indusă. Se află conectată la aparate în urma unui transplant de celule stem varianta pentru vindecare Sindrom Hodkin gradul 3B. În urma transplantului corpul ei nu va produce trombocite o perioadă de timp. Viaţa ei depinde de aceste trombocite. SPECIFICAŢI NUMELE PENTRU CINE SE FACE DONAREA şi SPITALUL atunci când mergeţi la centrul de donare!

Previous ANUNȚ despre Raț: ”Cred că semnează”
Next EXCLUSIV De ce depinde revenirea lui Borcea în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *