O CALIFICARE diseară poate aduce un MARE transfer zilele viitoare


Dinamo joacă diseară la Craiova, de la ora 17:00, sfertul de Cupa României contra echipei locale, meciul de debut al lui Florin Bratu ca antrenor principal la prima formație a roș-albilor. Iar dacă gruparea din Ștefan cel Mare se va impune nu doar că va ajunge în semifinalele competiției, acolo unde sunt deja Gaz Metan și Hermannstadt, ultimul sfert fiind duelul dintre Botoșani și Iași, ci și ar putea realiza o mutare importantă zilele viitoare.

Surse din interiorul clubului, citate de Digi Sport, afirmă că Răzvan Raț, 36 de ani, ar putea fi convins să semneze până în vară cu ”câinii” dacă Dinamo trece diseară de Știința. ”În aceste condiții, ar fi un mare câștig pentru Dinamo. Altfel, pentru play-out, de ce ar semna?!”, au declarat surse din anturajul echipei.

Și Ionel Dănciulescu a declarat zilele trecute, în condițiile în care fostul internațional, liber de contract, a spus că ia în calcul orice variantă din țară și din străinătate: ”E dorința lui de a face antrenament și de a nu pierde pregătirea fizică. În două săptămâni s-ar pune la punct cu pregătirea fizică. Ne-ar ajuta dacă ar semna cu noi. El își dorește în primul rând să joace din nou fotbal”.

Citeşte şi:

Asaltul Băniei! Câte bilete au mai rămas de vândut și ce vor să facă dinamoviștii

-->
Previous Florin Bratu a mărturisit de ce a venit la Dinamo: ”Iubesc acest club”. Ce are de gând
Next Asaltul Băniei! Câte bilete au mai rămas de vândut și ce vor să facă dinamoviștii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *