O altă legendă atacă conducerea: „Clubul practic nu funcționează”


După reacția dură a lui Cornel Țălnar, în care s-a luat de conducerea DDB, susținând că se vrea doar amatori în funcții, un alt nume mare iese la atac și deplânge situația lui Dinamo.

Ion Marin speră în redresarea echipei cât mai rapidă și susține că este nevoie de o strategie pentru o reconstrucție.

„Acum e în poziție de retrogradare. Sigur că nu-ți vine să crezi, dar, din păcate, de la an la an a fost din rău în mai rău. E foarte greu să cred că Dinamo poate retrograda, dar la fel de bine, acum o lună te gândeai că putea intra în faliment. Nici nu știi ce e mai rău.

Sper ca Dinamo să se redreseze cât de cât și să rămână în Liga 1. Cu toate că deja trebuie să îți pui întrebarea ce faci de la vară. Deci trebuie deja gândit încă de acum, dacă există niște oameni bine intenționați, o strategie, trebuie construit ceva, trebuie reconstruit clubul.

Pentru că, în acest moment, clubul nu mai are departamente, clubul practic nu funcționează. El funcționează printr-un singur președinte, domnul Eftimescu. În rest…

Dar e dificil să conduci doar cu doi-trei oameni un club de anvergura lui Dinamo. Sau doar cu Eftimescu și cu trei oameni de la DDB. Știți că se spunea că în spatele echipei există a doua echipă. Nu mai există, nu sunt profesioniști care să mai transmită mai departe spiritul dinamovist.

Discutăm de jucători profesioniști pe care unii îi numesc mercenari. Eu nu îi numesc mercenari, dar un jucător profesionist, acolo unde este, trebuie să sfințească locul. Eu i-aș sfătui să se gândească foarte bine că Dinamo nu merită retrogradarea cu ei acolo”, a declarat Ion Marin, pentru Digi Sport.

Citește și:

Fostul antrenor îl atacă pe Uhrin: „Cum poate să se plângă?”

-->
Previous Cornel Țălnar iese la atac și dezvăluie: ”Am încercat să-l conving”
Next DDB, anunț riscant: "Se oprește aici"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *