Numele noului conducător al lui Dinamo plus a celor doi spanioli din CA EXCLUSIV


Pablo Cortacero a reușit să preia astăzi controlul total al clubului în ciuda suporterilor înscriși din Program DDB care au încercat și s-au mobilizat în această lună de a salva clubul de la faliment. Prin noi promisiuni conform cărora o parte din bani ar intra chiar marți pentru plata salariilor, spaniolul a asigurat că mărirea de capital aprobată astăzi va fi făcută în termen de 30 de zile. Adică 5 milioane de euro vor intra în conturile clubului.

O altă mișcare importantă făcută și dezvăluită în exclusivitate de site-ul nostru este mărirea membrilor în Consiliul de Administrație de la 5 la 7. Cornel Țălnar a fost înlocuit de Rufo Collado și au mai fost puși numele a doi spanioli pe care vi le vom dezvălui acum – este vorba despre Ruben Lopes, reprezentantul fundației din Londra care ar trebui să facă mărirea de capital, Logaro Capital Ltd și Luis Luzon, un apropiat al lui Pablo Cortacero. Alex Couto nu este membru în Consiliul de Administrație!

Surpriză mare însă. Deși CA convocat de suporteri a decis să-l revoce din funcție pe Alex Couto, spaniolul originar din Galicia a fost repus astăzi în funcția sa de director general al clubului din Ștefan cel Mare și are drept de semnătură în club! El va conduce de acum Dinamo, doar că în următoarea perioadă se va întoarce în Spania, dar în vacanță. În schimb, cel care va rămâne în România și are și el drept de semnătură este Dorin Șerdean! Constantin Eftimescu rămâne singurul cu drept de semnătură în relația cu banca, dar el a intrat în vizorul lui Cortacero după ce a rezonat cu suporterii săptămânile trecute și rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarea perioadă.

De asemenea, rămâne de văzut cu banii pe care fanii i-au dat sub formă de împrumut,1 milion de lei, pentru plata salariilor. Culmea ironiei este că aceștia când vor intra în club vor fi manageriați tot de către spanioli, partea bună fiind însă că oricum îi vor recupera direct din drepturile TV.

Citește și:

Sfântul Paisie Aghioritul, sfaturi despre cum să ne rugăm

Previous Ion Crăciunescu îi face praf pe spanioli: ”O să ne și bată”
Next Pablo Cortacero, prima reacție după evenimentele de astăzi: ”Mi-au cerut scuze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *