Numele jucătorului care va ajunge în această noapte în România


Dinamo îl așteaptă în această noapte pe Balthazar Pierret, un mijlocaș central de 21 de ani, tânărul trebuind să facă uitate rateurile de până acum din mercato: Qaka, Rodriguez, Cascini și, posibil, Ivanov.

Dinamo este pe cale să bifeze transferul cu numărul 4 din această iarnă. Oficialii „câinilor” îl așteaptă la București pe mijlocașul Balthazar Pierret (21 de ani).

Fotbalistul francez, care a evoluat ultima oară la Boulogne, o echipă din liga a treia din Franța, și-a dat acordul, în principiu, spre a semna cu bucureștenii.

Balthazar Pierret vine la solicitarea noului team-manager Florin Răducioiu, a susținut Fanatik, sursele GSP afirmând că va trebui ca roș-albii să se mulțumească și cu un fotbalist necunoscut, la început de carieră, după refuzurile pe bandă rulantă ale unor jucători cu meciuri în Liga 1.

Balthazar a adunat 10 meciuri în acest sezon la formația sa, doar două ca integralist, iar ultima lui prezență datează de pe 5 noiembrie. Nu se știe exact care este situația sa în privința pregătirii, cu o săptămână înaintea startului oficial de 2022 pentru Dinamo.

De meserie mijlocaș central, Pierret mai poate fi folosit și pe postul de stoper, având în vedere că măsoară 1,86 metri înălțime. Fotbalistul cotat de transfermarkt la 300.000 de euro e liber de contract.

Citește și

Iuliu Mureșan: „Amicalul cu Mioveni nu-i relevant”

-->
Previous Iuliu Mureșan: "Amicalul cu Mioveni nu-i relevant”
Next Cum se implică Cosmin Moți la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *