Numele celor patru fotbaliști pe care Rednic vrea să-i aducă la Dinamo


Rednic a petrecut Crăciunul în Belgia și a văzut la lucru Anderlecht, FC Bruges și Antwerp, dar s-a folosit de ocazie și pentru a-și activa contacte din această țară în vederea împrumutării a diverși jucători de la aceste grupări. Fotbaliști care, decât să încălzească banca de rezerve sau vreun loc în tribune, mai bine ar veni și-ar juca până la vară în Ștefan cel Mare, anunță gsp.ro.

Antrenorul caută fotbaliști în fiecare compartiment, de la portar până la atacant. În funcție și de disponibilitățile belgienilor urmează să vadă dacă poate aduce ceva de soi de acolo. Mai ales că Dinamo ar urma să plătească doar o parte din salariul fiecărui jucător împrumutat, în condițiile în care roș-albii vor să diminueze mult bugetul pentru prima decadă a lui 2019, mai ales în cazul în care echipa va merge în play-out.

Bruges și Anderlecht ar vrea să împrumute mai mulți jucători pentru ediția de primăvară, iar printre ei sunt trei fotbaliști ce-ar putea fi interesanți pentru Dinamo.

1. Guillaume Hubert – portar, 24 de ani – N-a evoluat deloc în acest sezon, bifând doar trei meciuri pe banca locului secund din Belgia, campioana en titre. A prins 4 meciuri ediția trecută pentru Bruges, iar în perioada 2012-2017 a fost la Standard Liege.

2. Luan Peres – fundaș stânga, 24 de ani – Brazilianul a prins doar 4 meciuri în toate competițiile, inclusiv o prezență în Champions League, dar a jucat în medie 19 minute în aceste partide pentru Bruges. În rest, fie n-a prins lotul, fie a fost rezervă, în ultima lună, de 4 ori.

3. Boy de Jong – portar, 24 de ani – Olandezul n-a evoluat în acest sezon pentru Anderlecht. Are un meci ca rezervă la gruparea din Capitală. A fost internațional batav la toate loturile de juniori.

4. Dinamo l-ar putea înregimenta la începutul lui 2019 pe mijlocașul central italian Ivan Varone, 26 de ani, încă sub contract cu Cosenza, în Serie B. Fotbalistul a jucat foarte puțin în ediția de toamnă, doar 5 prezențe, în rest a fost rezervă neutilizată, iar acest lucru îi displace.

Presa peninsulară a scris de interesul manifestat pentru Varone, rămâne de văzut dacă și Cosenza va fi de acord cu împrumutul lui până la vară, Dinamo păstrându-și, teoretic, opțiunea de cumpărare la finele campionatului.

Citește și:

O țintă a lui Rednic ar putea ajunge la un alt club în Liga 1

-->
Previous Strategie schimbată la Dinamo. Ce vor "câinii" să se întâmple
Next O țintă a lui Rednic ar putea ajunge la un alt club în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *